Actualitate
Sălile de curs din şcoli şi grădiniţe încălzite cu calorifere electrice din cauza avariei de la SE Craiova II

Mii de elevi şi preşcolari craioveni vor învăţa în aceste zile în săli de clasă care vor fi încălzite cu ajutorul caloriferelor electrice sau aparatelor de aer condiţionat din cauza unei avarii la cazanul energetic nr. 2 al Sucursalei Electrocentrale Craiova II. Şi craiovenii vor tremura în apartamentele racordate la sistemul centralizat de termoficare, iar apa caldă va fi furnizată în regim de avarie.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj au luat legătura cu directorii instituţiilor de învăţământ şcolar şi preşcolar pentru a centraliza situaţia unităţilor care sunt racordate la sistemul centralizat de termoficare. “Sunt câteva instituţii care au instalate centrale termice, aşa cum este şi Grădiniţa Petrache Poenaru, dar şi unităţi care sunt racordate la sistemul centralizat de încălzire. Aici clasele vor fi încălzite cu ajutorul caloriferelor electrice sau cu aparatele de aer condiţionat”, a declarat, pentru Lupa, Nicoleta Liţoiu, purtător de cuvânt al ISJ Dolj. În cursul nopţii, Complexul Energetic Oltenia a întrerupt furnizarea agentului termic pentru încălzire, din cauza unei avarii la cazanul energetic nr. 2. “Complexul Energetic Oltenia – Sucursala Electrocentrale Craiova II anunță întreruperea furnizării agentului termic pentru încălzire, din municipiul Craiova, în data de 21.11.2018, la ora 1.00, datorită unei avarii apărute la cazanul energetic nr.2. Pentru asigurarea parametrilor minimi de funcționare pentru apa caldă menajeră vor fi pornite cele două cazane de aburi industriali pe păcură. În cursul zilei de joi, 22.11.2018, va fi pornit inclusiv grupul energetic nr.1, după reparația anuală, care va asigura agentul termic pentru municipiul Craiova. Conducerea companiei transmite locuitorilor scuze pentru disconfortul creat, asigurându-i că vor fi făcute toate eforturile necesare pentru remedierea defecțiunii apărute în cel mai scurt timp posibil”, se anunţă într-un comunicat al Complexului Energetic Oltenia.

 

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.