Actualitate
S-au urcat băuți la volan și au fost prinși

Ieri, 22 octombrie, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat un bărbat de 54 ani, din Pitești, județul Argeș, care conducea un  autoturism pe Aleea Piersicului din Craiova, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o concentrație de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital  pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

 

În noaptea de 22/23 octombrie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Craiova, în timp ce se aflau în executarea atribuțiilor de serviciu pe Calea București, au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism condus de un tânăr de 26 ani, din comuna Pleșoi.

Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o concentrație de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.