Actualitate
S-au șicanat și bătut în trafic. Un semafor, victimă colaterală

Un bărbat de 40 de ani a pus în pericol viața mai multor persoane, în plin centrul Craiovei, după ce a intrat cu mașina pe contrasens pentru a lovi un șofer cu care se șicanase în trafic. În timp ce îl lovea pe șoferul de 44 de ani, autoturismul lăsat neasigurat a intrat într-un semafor. 

În această seară, polițiști din cadrul Secției 1 Politie Craiova au fost sesizați de un bărbat de 44 de ani cu privire la faptul că a fost agresat fizic în urma unei șicanări în trafic.
În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că pe strada A.I. Cuza, din Craiova, a avut loc o șicanare în trafic între bărbatul de 44 de ani și un alt bărbat de 40 de ani, din localitate.
Cel din urmă a pătruns pe contrasensul străzii AI Cuza și a coborât din autoturism pe care l-a lăsat neasigurat cu frana de mână. Autoturismul s-a pus în mișcare lovind un semafor electric amplasat pe strada respectivă.
Totodată, bărbatul l-ar fi lovit în zona feței pe bărbatul de 44 de ani, care nu a necesitat acordarea de îngrijiri medicale.
La fața locului s-au deplasat și polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova care au aplicat bărbatului de 40 de ani 2 sancțiuni contravenționale conform ROUG 192/2002,  în valoare de 2175 de lei, eliberând totodată autorizație de reparație.
De asemenea, în cauză,  polițiștii Secției 1 Poliție Craiova au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând că la finalizarea cercetărilor dosarul penal sa fie înaintat unității de parchet competente cu propunerile corespunzătoare.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.