Actualitate
S-au gândit că e o idee bună să conducă cu permisul suspendat

Ieri, 30 septembrie, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Craiova au oprit pentru control un tânăr de 29 de ani, din comuna Corcova, județul Mehedinți, care se afla la volanul unui autoturism, pe strada Brestei, din Craiova.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că tânărul avea dreptul de a conduce suspendat. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de  conducerea unui vehicul fără permis.Tot polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Craiova au depistat un alt tânăr de 18 ani, din comuna Vela, care conducea un autoturism deși avea dreptul de a conduce vehicule suspendat. Și de această dată, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de  conducerea unui vehicul fără permis.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.