Actualitate
S-au afişat rezultatele la Evaluarea Naţională. 26 de elevi doljeni au obținut media 10

26 elevi de clasa a VIII-a, din județul Dolj, au obținut media zece la examenul de Evaluare Națională. Rezultatele nu sunt finale, iar candidații care nu sunt mulțumiți de notele obținute pot formula contestaţii, astăzi, în intervalul orar 14.00-20.00. Procentul de promovare a crescut în Dolj, față de anul trecut. În acest an, 71,33% din elevii doljeni au promovat, faţă de 68,82%, în anul precedent.

4.533 de elevi de clasa a VIII-a, din Dolj, s-au înscris la examenul de Evaluare din acest an, însă prezența la examen a fost de 93%. Cele mai multe medii de 10 au fost obținute de elevii Şcoalii gimnaziale „Mircea Eliade” din Craiova, cu un număr de șase elevi care au promovat cu punctaj maximum. La pulul opus se află 22 de elevi doljeni care au reușit contraperformanța de obține media 1. Nota de la Evaluarea Naţională va avea o pondere de 80% din media de admitere la liceu, în timp ce rezultatele obținute pe perioada gimnaziului vor conta în proporție de doar 20%.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.