Actualitate
S-a urcat băut la volan și a ajuns în șanț

Un bărbat de 53 de ani, care s-a urcat la volan având o alcoolemie de 1.11 mg/l, s-a răsturnat cu mașina în șanț, pe DN 6, în afara localității Ișalnița. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, fiind înregistrate doar pagube materiale. 

Un bărbat de 53 de ani, din comuna Ianca, judetul Olt, care conducea un autoturism pe DN 6, în afara localităţii Işalniţa, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat cu autoturismul într-un şanţ.
În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o concentraţie de 1.11 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.