Actualitate
Reținuți în timp ce primeau un pachet cu droguri

Doi bărbați din Severin au fost prinși în flagrant delict de polițiști, în timp ce primeau de la un tânăr un pachet cu 250 de grame de cocaină și 102 de grame de cannabis. În urma delictului, oamenii legii au efectuat cinci percheziții domiciliare la persoane bănuite de trafic de droguri, în urma cărora au confiscat 5.400 de lei, 450 de euro, 2 cântare electronice, un laptop, un card de memorie, 11 telefoane mobile și cartele SIM, precum și materiale pirotehnice. Patru persoane au fost reținute de 24 de ore și vor fi prezentate instanței cu cu propunere de arestare preventivă.

„Duminică 1 martie, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate  au prins în flagrant delict doi bărbați, de 41, respectiv 42 de ani, ambii din Drobeta Turnu Severin, în timp ce ar ar fi primit un colet adus din Belgia de un alt bărbat de 30 de ani, din aceeași localitate. Pachetul ar fi  conținut 250 de grame de cocaină și 102 grame de cannabis. Ulterior, au fost puse în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară și 15 mandate de aducere în județul Mehedinți. În urma acțiunilor, au fost indisponibilizați 5.400 de lei, 450 de euro, 2 cântare electronice, un laptop, un card de memorie, 11 telefoane mobile și cartele SIM, precum și materiale pirotehnice. Față de 4 persoane, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentate instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă. Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți și al jandarmilor. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.