Actualitate
Reținut pentru comiterea mai multor infracțiuni la regimul rutier

Ieri, 20 ianuarie, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Melinești au reţinut pentru 24 de ore un bărbat, bănuit de comiterea a 3 infracțiuni de conducere fără permis şi a unei infracţiuni de conducere fără permis în formă continuată.

Din cercetările efectuate de poliţişti, cel în cauză ar fi condus în zilele de 25 noiembrie 2020, 12 ianuarie a.c.,  14 ianuarie a.c. și 16 ianuarie a.c., pe drumurile publice din comuna Șimnicu de Sus, Municipiul Craiova și comuna Cerăt, un autoturism deşi nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma probatoriului administrat de poliţişti, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Prevenzivă al I.P.J. Dolj, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.