Actualitate
RAADPFL Craiova: A murit o leoaică la Grădina Zoologică

RAADPFL Craiova anunță iubitorii de animale din Craiova că în data de 26.03.2017 s-a înregistrat decesul uneia dintre leoaicele captive aflată în Grădina Zoologică din Craiova.

Cioanta, așa cum era numită de îngrijitorii Grădinii Zoologice Craiova a murit din cauze naturale, înregistrând o vârstă fiziologică de 14 ani, speranța de viață în cazul acestor animale fiind de 12-20 ani, rezultatul probelor fiind făcut prin laboratoarele specializate ale DSVSA Dolj.

De asemenea în Grădina Zoologica Craiova mai trăiesc alte 4 exemplare de lei, dintre care două de 17 respectiv 20 de ani și în cazul acestora putând interveni oricând un eveniment nefericit.

"Totodată, informăm că Administrația Grădinii Zoologice Craiova continuă activitatea de suplimentare a numărului de animale captive, prin transferuri de la alte grădini zoologice din țară, în locul Cioantei urmând să fie adusă o altă leoaică. Administrația Grădinii Zoologice Craiova asigură iubitorii de animale din Craiova de toată grija și dragostea față de animalele găzduite în grădină, acestea fiind atent îngrijite, asigurându-se toate condițiile necesare traiului acestora", a precizat Aurelia Filip, director RAADPFL Craiova.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.