Actualitate
Protest spontan la Spitalul Județean de Urgență Craiova

Aproximativ 400 de salariați ai Spitalului Județean de Urgență Craiova au protestat, timp de tei ore, în fața unității medicale, fiind nemulțumiți de modul de acordare a sporurilor salariale.

„Noi, cei din sindicate aveam programat un protest pentru marți, dar angajații ne-au luat-o înainte. La noi încă nu s-au dat fluturașii pentru salarii deoarece procentul de sporuri care a fost acordat este de doar 20 % din masa salarială. Angajatorul nu a putut să dea sporurile, nu sunt banii. Infirmierele nu au beneficiat de măririle salariale de la 1 martie, asistentelor li s-a diminuat sporul de lucru în ture și sporul pentru orele de sâmbătă și duminică. La medici, pentru contractul suplimentar de gărzi se aplică, din ianuarie 2018, sporuri de 5% în timpul săptămânii și 10 % în week-end. Toate sporurile au fost reduse la valoarea lor minimă. Așteptăm fluturașii și vom vedea în ce fel au fost influențate salariile”, a precizat Eleodor Cârstoiu.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.