Actualitate
Protest în fața Spitalului Filantropia

50 de cadre medicale de la Spitalul Filantropia protestează în fața unității. Acestea spun că sunt nemulțumite de faptul că li se taie sporurile, dar și de cum se desfășoară actul medical.

Managerul unității spitalicești a venit în fața protestatarilor pentru a le explica motivul tăierii sporurilor, care, spune acesta, este o decizie de management cu respectarea legii.„Este o acțiune ca urmare a unei decizii pe care am luat-o în Comitetul Director. Este o decizie de diminuare a sporurilor, dar nu vorbim despre sporuri pentru gărzi, cele pentru week-end, ci pentru condițiile de muncă. Practic, am luat o decizie de management cu respecarea legii. Noi acordam sporuri, la valoarea lor maximă și nu ne mai încadrăm. Voi sta de vorbă cu cei care au ales să iasă în fața unității și le voi mai explica. Vom avea o nouă întâlnire cu sindicatele, cu cei de la primărie, azi, și căutăm souții. Nu spun că este ușor, dar am aplicat legea”, a spus managerul Liviu Radu.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.