Actualitate
Prins în flagrant în timp ce sustrăgea bani dintr-un magazin

Ieri, 21 octombrie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Băilești au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 20 de ani, din Băilești, după ce acesta a fost prins în flagrant în timp ce sustrăgea bani dintr-un magazin.

În cursul zilei de ieri, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, în incinta unui magazin din localitate, a fost surprins un tânăr care a sustras bani, profitând de neatenția vânzătoarei.

Imediat la fața locului a ajuns o patrulă formată din doi polițiști și un jandarm din cadrul IJJ Dolj, care au indentificat un tânăr de 20 de ani, care avea asupra sa suma de 150 de lei, pe care ar fi sustras-o din interiorul magazinului.

Suma a fost predată reprezentantului societății, iar în cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus față de cel în cauză reținerea pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile, acesta să fie prezentat unității de parchet cu propunerile corespunzătoare.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.