Actualitate
Prins după ce a furat o bicicletă

Un tânăr de 29 de ani, din comuna Bârca, este acuzat de polițiști de furt, după ce a sustras o bicicletă care aparținea unui bărbat de 64 de ani Băilești. În urma cercetărilor s-a stabilit că tânărul, profitând de faptul că bicicleta nu era asigurată, ar fi  sustras-o cu scopul de a o valorifica. Aceasta fost resituită persoanei vătămate.

Marți, 30 iunie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Băilești au fost sesizați de un bărbat de 64 de ani, din Băilești, cu privire la faptul că în cursul aceleiași zile, persoane necunoscute i-au sustras o bicicletă din curtea unui cabinet medical, din localitate.

Polițiștii au efectuat verificări, fiind astfel depistat pe strada Victoriei din localitate, un tânăr de 29 ani, din comuna Bârca, care avea asupra sa o bicicletă ale cărei caracteristici corespundeau cu cele ale bicicletei sustrase.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că tânărul, profitând de faptul că bicicleta nu era asigurată, ar fi  sustras-o cu scopul de a o valorifica.

Bicicleta a fost resituită persoanei vătămate.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.