Actualitate
Prins cu permis mexican fals

Un craiovean este acuzat de poliţişti că a condus un autoturism pe drumurile din Craiova, fără a deține permis de conducere. Oprit de oamenii legii, bărbatul a prezentat pentru control un permis de conducere eliberat de autoritățile din Mexic, însă, în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că documentul prezentat ar fi unul fals. 

"Luni 20 aprilie, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat un bărbat de 32 de ani, din Craiova, care se afla la volanul unui autoturism.

Conducătorul auto a prezentat pentru control un permis de conducere eliberat de autoritățile din Mexic, însă, în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că documentul prezentat ar fi unul fals, bărbatul nefiind posesor al unui permis de conducere.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis, fals și uz de fals", se arată într-un comunicat al IPJ Dolj. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.