Actualitate
Prevenirea accidentelor – prioritate a polițiștilor rutieri
În data de 03.08.2017, efective ale Biroului Rutier Craiova au organizat și executat o acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de indisciplina manifestată de pietoni în traversarea străzii.
Polițiștii au acționat în principalele intersecții din municipiul Craiova, dar și pe principalele artere rutiere din municipiul nostru, cu precădere în zonele în care au fost înregistrate evenimente rutiere produse pe fondul traversării neregulamentare.
În cadrul activităților desfășurate au fost constatate și aplicate 61 sancțiuni contravenționale de peste 13000 lei, dintre acestea 28 amenzi fiind aplicate unor pietoni pentru traversări neregulamentare.
Polițiștii au depistat-o pe Alexandra P., 24 de ani, din Craiova în timp ce traversa bld. N.Titulescu, din Craiova, prin alte locuri decât cele stabilite și semnalizate cu indicator rutier sau marcaj pietonal. Tânăra a fost sancționată contravențional cu amendă.
La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.