Actualitate
Președintele USR Mehedinți, bătut în timp ce împărțea ziare

Președintele USR Mehedinți, Claudiu Chiriac, a fost bătut în cursul zilei de ieri, 21 mai, în timp ce împărțea ziare cu Alianța 2020 USR PLUS. Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare pentru lovire și alte violențe.

Claudiu Chiriac spune că va depune plângere penală împotriva celor doi agresori. Acesta a povestit că după ce l-au bătut, unul dintre bărbați a scos un briceag și l-a amenințat. "Bărbatul s-a prezentat noaptea trecută la Secția UPU a Spitalului județean Drobeta Turnu-Severin, la ora 01.50, a declarat că a fost agresat de persoane neidentificate , nefiind necesara internarea. Politia municipiului a fost sesizată de unitatea medicală. S-a întocmit un dosar de cercetare pentru lovire sau alte violențe și se continuă cercetările pentru identificarea autorilor și stabilirea împrejurărilor în care bărbatul a fost agresat", au declarat reprezentanții IPJ Mehedinți.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.