Actualitate
Prejudiciu de 200.000 de lei, recuperat în proporție 80% de polițiști. Percheziții la persoane bănuite de furt calificat

Ieri, 17 iunie, polițiștii Poliţiei Municipiului Craiova şi Secţiei 1 Poliţie Rurală Melineşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, au efectuat 10 percheziții domiciliare, în localitățile Craiova, Malu Mare, Breasta şi Bârza, la 10 persoane bănuite de furt calificat.
 

Din cercetări a reieșit că, în zilele de 19 şi 23 februarie a.c., persoanele bănuite ar fi sustras mai multe componente, ansambluri și subansambluri auto, dintr-un depozit situat într-o comună din județul Dolj.

Prejudiciul, de aproximativ 200.000 de lei, a fost recuperat în proporție de 80% și predat persoanei vătămate.

În urma perchezițiilor, au fost puse în executare 3 mandate de aducere, un tânăr de 22 de ani şi 2 bărbaţi, de 36 şi 46 de ani, fiind conduşi la sediul poliţiei pentru audieri.

Cei trei bărbaţi au fost reţinuţi, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj.

În cursul acestei zile, bărbații urmează să fie prezentaţi instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. 

La activități au participat și poliţişti ai Biroului de Investigații Criminale Craiova, Secțiilor 1, 2 şi 6 Poliţie Craiova, Secţiilor de Poliţie Rurală 2 Breasta şi 4 Coșoveni, Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dolj,  Secţiei 1 Poliţie Rurală Bobicești – I.P.J. Olt, precum și jandarmi ai  I.J.J. Olt.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.