Actualitate
Polițiștii rutieri, în stradă. Amenzi de peste 54.000 de lei

Polițiștii rutieri au reținut 25 de permise de conducere, au retras nouă certificate de înmatriculare și au aplicat 184 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 54.000 de lei, în urma unei acțiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere, desfășurată miercuri, 4 martie.

„Miercuri, 4 martie, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj au desfășurat acțiuni pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulație. În urma abaterilor constatate, polițiștii au aplicat 184 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 54.000 de lei. De asemenea, polițiștii au constatat în flagrant delict infracțiuni la regimul circulație pe drumurile publice, fiind depistate la volan persoane sub influența alcoolului, sau care conduceau vehicule neînmatriculate. Ca măsuri complementare, polițiștii au reținut 25 permise de conducere și au retras 9 certificate de înmatriculare”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.