Actualitate
Poliţiştii i-au identificat pe agresorii din Rovine. Doi dintre ei sunt deja în arest

Doi tineri craioveni sunt căutaţi de poliţişti după ce au participat la agresiunea de marţi dimineaţă, din cartierul craiovean Rovine. Alte două persoane au ajuns în arestul poliţiei, fiind suspectate de comiterea infracţiunilor de tentativă la omor calificat şi complicitate la tentativă pentru omor calificat.

“În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii doljeni sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, a fost probată activitatea infracţională desfăşurată de un tânăr de 20 de ani, din Craiova, bănuit că ar fi fost implicat în altercaţia din data de 15 ianuarie a.c. Astfel, în cursul zilei de ieri, cel în cauză a fost reţinut, pentru 24 de ore, fiind bănuit de săvârşirea infracţiunii de complicitate la tentativă la omor calificat, iar astăzi urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Tot ieri, a fost solicitată arestarea preventivă în lipsă a altor 2 tineri de 24 şi 28 de ani, din Craiova, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor calificat, respectiv complicitate la tentativă la omor calificat. În cursul zilei de ieri, tânărul de 24 de ani, din Craiova, a fost prezentat instanţei de judecată, care a dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.