Actualitate
Polițiștii doljeni îl caută pe un tânăr care a lovit cu mașina un băiețel apoi a fugit

Agenții de poliție rutieră și echipajele de ordine publică sunt în căutarea unui tânăr care, luni la prânz, a accidentat pe bulevardul Calea București, zona Viitorul, un băiețel de zece ani, după care a fugit de la locul accidentului. 

Accidentul a avut loc pe Calea București, când un minor de 10 ani, care încerca să traverseze printr-un loc nepermis a fost lovit de un auto, care s-a angajat în depășirea unei coloane de mașini. Minorul a fost preluat se ambulanță și dus la spital unde s-a constatat că are o fractură. Șoferul mașinii care l-a lovit pe acesta nu a oprit mașina, părăsind astfel locul accidentului. „Mașina a fost găsită în garajul unei locuințe din Craiova. Se cunoaște proprietarul, un tânăr de 29 de ani din Craiova. Tot acesta este bănuit că ar fi fost la volan atunci când a avut loc accidentul. Cel in cauza nu a fost încă găsit pentru a putea fi audiat. Familia susține că nu știe unde se afla acesta”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj. 
Cei care îl cunosc pe tânărul care conduce această mașină și au informații despre locul în care acesta se află, sunt rugați să sune la poliție. 

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.