Actualitate
Polițiștii de la economic, cu ochii pe comercianți

Polițiștii doljeni, de la serviciul economic, au desfășurat o acțiune pentru protejarea populaţiei de practicile comerciale ilicite. În cadrul acțiunii, polițiștii au aplicat 5 sancțiuni contravenționale în valoare de 35.000 de lei, iar ca măsuri complementare, au fost confiscate peste 295 kg de mărfuri, în valoare de aproximativ 3.700 de lei, precum și suma de 1.485 de lei.

 

"În urma unui control efectuat în Craiova, s-a constatat că o persoană fizică deținea în vederea comercializării carne și produse alimentare în valoare de 3.300 lei, fără a deține documente care să ateste proveniența licită a acestora.

În cauză, polițiștii au sancționat contravențional persoana în cauză cu suma de 5.000 de lei, indisponibilizând totodată mărfurile alimentare", se arată într-un comunicat al IPJ Dolj. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.