Actualitate
Poliţiştii de la economic, acțiune pentru prevenirea faptelor ilicite de comerţ

Polițiștii de la economic au desfășurat o acțiune pentru protejarea populaţiei de anumite practici comerciale ilicite. Oamenii legii au aplicat 11 sancțiuni contravenționale în valoare de 71.500 de lei, iar ca măsuri complementare, au indisponibilizat 230 kg de legume și fructe, precum și suma de 515 lei.

În urma controlului efectuat într-o piață din Craiova, s-a constatat că reprezentanții unui agent economic nu au evidențiat în totalitate în casa de marcat veniturile obținute din comercializarea mărfurilor, rezultând o diferență de 465 lei.

Agentul economic a fost sancţionat contravenţional cu suma de 10.000 lei,  dispunându-se totodată confiscarea sumei de 465 lei. La acțiune au participat și reprezentanți ai Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Dolj.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.