Actualitate
Polițiștii au reținut 13 bărbați, după scandalul din Calafat

Polițiștii din cadrul IPJ Dolj au reținut 13 bărbați din Calafat, după ce pe data de 9 decembrie, ar fi participat la o încăierare, în urma căreia un polițist a fost rănit.
Conflictul a fost aplanat doar după intervenția mascaților din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Scandalagii sunt acuzați de săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, tulburarea ordinii și liniștii publice și lovirea și alte alte violențe.

 

După ce în urma cu aproximativ o săptămână, două grupuri de romi s-au încăierat în plină stradă și și-au distrus mașinile, astăzi, polițiști din cadrul IPJ  Dolj au efectuat 12 percheziții domiciliare, la locuințele mai multor persoane din municipiul Calafat. „13 bărbați din Calafat sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, tulburarea ordinii și liniștii publice, încăierare și lovirea sau alte violențe. Aceștia ar fi pătruns fără drept în locuința unei femei din Calafat și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică, participând și la o încăierare. De asemenea, aceștia ar fi lovit un bărbat, din aceeași localitate. Cu ocazia perchezițiilor au fost identificate și ridicate mai multe obiecte care ar fi fost folosite de bărbați la săvârșirea faptelor. Față de cele 13 persoane a fost dispusă reținerea pe baza de ordonanță pentru 24 de ore, fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Dolj. Mâine urmează a fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.