Actualitate
Băilești. Poliţiştii au identificat persoanele care au incendiat două autoturisme

Un tânăr de 22 de ani și un bărbat de 30 de ani, ambii din Băilești, sunt acuzați de comiterea infracțiunii de distrugere. În noaptea de 4 iunie,  polițiști din cadrul Poliției Municipiului Băilești au fost sesizați prin apel 112 de un bărbat de 32 de ani, din localitate cu privire la faptul că la autoturismul său, care era parcat pe strada Lt. Poenaru din localitate a izbucnit un incendiu. Ulterior, focul s-a propagat și la alt autoturism, care era parcat pe acceași stradă. 

 

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Băilești în urma unor activități complexe desfășurate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Băilești, au identificat un tânăr de 22 de ani și un bărbat de 30 de ani, ambii din Băilești, bănuiți de comiterea infracțiunii de distrugere.


La data de 4 iunie a.c.,  polițiști din cadrul Poliției Municipiului Băilești au fost sesizați prin apel 112 de un bărbat de 32 de ani, din Băilești cu privire la faptul că la autoturismul său, care era parcat pe strada Lt. Poenaru din localitate a izbucnit un incendiu.

 
La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că la autoturismul în cauză a izbucnit un incendiu, care s-a propagat ulterior la un alt autoturism, care aparține unui bărbat de 35 de ani, din Băilești, parcat pe aceeași stradă în apropierea autoturismului în cauză.


Incendiul a fost localizat și stins de pompieri din cadrul I.S.U. Dolj-Secția de Pompieri Băilești.


Prejudiciul cauzat este de aproximativ 30.000 de lei.


În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, cercetările fiind  continuate pentru identificarea persoanelor care ar fi comis fapta, documentarea întregii activități infracționale și dispunerea măsurilor legale care se impun.

Polițiștii au desfășurat activități  specifice în vederea identificării persoanelor care ar fi comis fapta și tragerea acestora la raspundere penală, fiind stabilit un cerc de suspecți și ridicate imagini surprinse pe camerele de supraveghere din zonă.


De asemenea, au fost audiate persoanele vătămate precum și alte persoane care ar fi putut indica detalii care să conducă la identificarea persoanelor în cauză.

Totodată,  polițiștii au efectuat 2 percheziții domiciliare la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de distrugere, în urma cărora două persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri.

În urma cercetărilor și activităților specifice desfășurate de polițiști în această perioadă, au fost identificați un tânăr de 22 de ani și un bărbat de 30 de ani, ambii din Băilești, bănuiți că în noaptea de 3/4 iunie a.c., ar fi provocat un incendiu, în urma căruia cele două autoturisme ar fi fost distruse.

Cercetările sunt  continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Băilești, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție legală.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.