Actualitate
Dolj-Polițist confirmat cu coronavirus

Un polițist doljean a fost depistat pozitiv cu Covid 19 și este internat la Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeș", din Craiova. Autoritățile au declanșat ancheta epidemiologică, iar 13 colegi care au avut direct cu cel infectat au fost izolați la domiciliu. 

"Referitor la cazul unui polițist doljean confirmat pozitiv, vă facem următoarele precizări: persoana în cauză, aflându-se în timpul liber, a sunat, în seara zilei de 26 aprilie, la 112 și a fost transportată cu ambulanța la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Craiova, unde a fost internat cu simptome și testat pentru depistarea virusului SARS-COV 2, rezultatul fiind pozitiv.
Imediat, a fost declanșată ancheta epidemiologică, iar la nivelul subunității în cadrul căreia bărbatul este angajat s-a dispus măsura izolării la domiciliu față de 13 persoane, contacți direcți cu cel în cauză", au declarat reprezentanții Prefecturii Dolj. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.