Actualitate
Planul de răzbunare al clanului Carența din Băilești, dejucat de polițiștii doljeni

Polițiștii doljeni au reușit să îl aresteze, vineri, pe unul dintre principalii suspecți ai unei tentative de atentat ce a avut loc în urmă cu șapte zile în Foggia – Italia. El venise în România pentru a-și continua planurile de răzbunare împotriva familiei unui rival, ce locuiește în orașul Băilești. Anchetatorii au intervenit la timp și l-au împiedicat să comită o crimă.

Oamenii legii au descins la unul dintre membrii clanului Carența din Băilești și au găsit în locuința acestuia un pistol Beretta și 19 cartușe, armă ce a fost folosită pentru a se trage mai multe focuri asupra unui autorism în care se afla un rival al acestuia. Tânărul, în vârstă de 20 ani, a fost pus sub acuzare de polițiști și procurori pentru contrabandă calificată cu arme și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Din casa acestuia au fost ridicate și mai multe topoare. Sursele Lupa susțin că la tânărul băileșean, în timpul percheției, au mai fost descoperite și două cântare electronice de precizie.

De fapt, polițiștii doljeni aflaseră, pe surse informative, că tânărul fugise din Italia acasă, la Băilești, după ce în urmă cu șapte zile a tras mai multe focuri de armă asupra unui autoturism în care a crezut că se află unul dintre principalii săi rivali, tot un băileștean. Surse din poliția italiană au susținut pentru presa din Peninsulă că între cele două clanuri de interlopi există o rivalitate din cauza traficului de persoane și traficului cu substanțe interzise. Din fericire, tentativa de atentat a doljeanului nu s-a soldat cu victime, el reușind să fugă la timp, înainte să ajungă poliția italiană la fața locului.

Pe contul acestuia de socializare, apar mai multe postări tip live în care își amenința rivalii și le transmitea mesaje de genul “nu știți cu cine v-ați” pus. Numai că odată ajuns în România, și el și vărul său au fost călcați de polițiștii doljeni care dețineau informații despre activitatea infracțională a acestora pe teritoriul italiei, obținute cu ajutorul ofițerilor de poliție din Băilești. Astfel, anchetatorii doljeni au reușit să preîntâmpine o vărsare de sânge pe raza județului Dolj și așteaptă acum să vadă dacă autoritățile italiene vor face demersuri pentru ca membrul clanului Carența din Băilești să fie trimis în Peninsulă pentru a fi cercetat. Deocamdată, instanța Judecătoriei Băilești a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 29 zile.  

 

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.