Actualitate
Pistol descoperit în urma unei percheziții, în Dăbuleni

Oamenii legii au confiscat un pistol neletal, în urma unei percheziții la locuința unui tânăr de 28 de ani, din Dăbuleni. Acesta este acuzat de comiterea infracțiunilor de contrabandă calificată și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, după ce ar fi introdus în România arma fără să o declare organelor vamale.

„Luni, 19 octombrie, polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Dolj, cu sprijinul Poliției Orașului Dăbuleni, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat de 28 de ani, din Dăbuleni, bănuit de comiterea infracțiunilor de contrabandă calificată și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor. Din cercetările efectuate până în prezent, polițiștii au stabilit că cel în cauză ar fi cumpărat un pistol neletal, supus autorizării, din afara țării, pe care apoi l-ar fi introdus în România fără să îl declare organelor vamale. Arma a fost ridicată de polițiști în vederea continuării cercetărilor, urmând ca la finalizarea acestora dosarul penal să fie înaintat unității de parchet competente cu propunerile corespunzătoare”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.