Actualitate
Pieton accidentat grav după ce a traversat prin loc nepermis și fără a se asigura

             Aseară, în jurul orei 23:30, polițiștii au sost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de un participant la trafic despre faptul că, în localitatea Bădoși, judeţul Dolj, s-a produs un accident de circulație cu victime omenești.

Echipa operativă din cadrul Serviciului Rutier ajunsă la fața locului a constatat, din primele cercetări, faptul că, pe D.N. 55 -  localitatea Bădoşi, judeţul Dolj, în timp ce T.ANDREI, 29 de ani, din comuna Teasc, judeţul Dolj conducea un autoturism, din direcţia Bechet către Craiova, l-a accidentat grav pe S.CRISTIAN, 24 de ani, din Calafat, judeţul Dolj care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nemarcat şi nesemnalizat. Polițiștii rutieri au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Eu am avut o discuție, și pe această cale vreau să îi mulțumesc lui Alexandru Dedu că s-a gândit la Craiova ca și oraș gazdă, FRH contactase șapte cele mai importante echipe ale lumii: Rusia, Franța, Danemarca, Norvegia etc" -  viceprimarul Craiovei Adrian Cosman.

© Copyright 2008 - 2017 Lupa. Toate drepturile rezervate.