Actualitate
Peste 423 de kilograme de heroină, descoperite la punctul de graniţă Calafat-Vidin; drogurile aveau ca destinaţie finală Olanda

Peste 423 de kilograme de heroină au fost descoperite de poliţiştii de frontieră bulgari, ajutaţi de cei români, la punctul de graniţă Calafat-Vidin, într-un TIR care transporta paleţi cu gresie, drogurile având ca destinaţie finală Olanda.

Comisarul Dănuţ Rudăreanu, de la Poliţia de Frontieră Calafat, a declarat, luni, pentru News.ro că, în urma unui control comun făcut de poliţişti de frontieră bulgari şi români, în punctul de graniţă Calafat-Vidin, a fost descoperită cantitatea de peste 423 de kilograme de heroină. Drogurile au fost găsite într-un TIR înmatriculat în Bulgaria şi care transporta paleţi de gresie. ”În interior au fost descoperite 400 de pachete din plastic, în care se aflau 423 de kilograme şi 222 de grame de heroină. Acestea au fost preluate de autorităţi”, a precizat Dănuţ Rudăreanu. Heroina avea ca destinaţie finală Olanda. Cercetările în acest caz sunt făcute de autorităţile bulgare.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.