Actualitate
Pescuit ilegal, întrerupt de jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova

În acest sfârșit de săptămână, efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, au desfășurat acțiuni pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol, pe raza județului Dolj.. 

În urma acestor acțiuni, jandarmii au depistat pe cursul unui canal de apă care traversează comuna Bistreț, un bărbat care pescuia folosind mai multe plase de tip monofilament. Persoanei în cauză i s-au întocmit actele de constatare pentru săvârșirea faptei de, deţinere  și utilizare a uneltelor de plasă de tip monofilament, infracțiune prevăzută la art.64 lit k) din OG 23/2008 privind pescuitul și acvacultura.

 

   Cu ocazia constatării faptei, au fost ridicate în vederea confiscării, 347 de metri de plasă tip monofilament și cantitatea de 38 de kg de pește, specia “caras” care a fost predată către operatorii autorizați în comercializarea de pește și produse din pește.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.