Actualitate
Percheziții la principalul suspect în cazul accidentului din Brazdă. Poliția crede că a dezmembrat mașina

Polițiștii doljeni efectuează, la această oră mai multe percheziții domiciliare în cadrul cercetărilor în dosarul accidentului din cartierul Brazda lui Novac, în timpul căruia conducătorul unui autoturism Mercedes a lovit pe trecere de pietoni o fetiță în vârstă de 1 an și 7 luni și pe tatăl acesteia după care a fugit de la locul accidentului.

Sursele Lupa susțin că anchetatorii l-au avut sub supraveghere pe autorul accidentului mai multe zile, el fiind audiat în repetate rânduri, în discuțiile cu oamenii legii susținând că vânduse mașina implicată în accident cu doar câteva zile înainte de producerea acestuia. Însă, tânărul care lucrează într-o instituție de stat nu le-a putut spune anchetatorilor cine este cumpărătorul autoturismului. Prin urmare, mai multe zile polițiștii au căutat mașina implicată în accidentul de pe 20 ianuarie 2018. Surse Lupa susțin că au fost găsite de oamenii legii într-o gospodărie din comuna Leu mai multe componente ale mașinii iar principalul suspect se numește Ionuț Manea. De asemenea, percheziții se fac și în locuința părinților tânărului, din municipiul Craiova.   

Vă reamintim că martorii incidentului au văzut la locul producerii accidentului că cele două victime au fost lovite de un tânăr care se afla la volanul unui autoturism Mercedes, C Class, an de fabricație 2002-2005, cu avarii pe partea dreaptă față, culoare bleumarin sau negru. Victimele traversau o trecere de pietoni pe bulevardul Dacia, din Craiova, când au fost lovite de un autoturism.  "Este vorba despre conducătorul unui autoturism care circula dinspre Gară către cartierul Brazda lui Novac, și încercând să evite impactul cu un alt auto care acorda prioritate pietonilor a virat la stanga și l-a lovit pe bărbat și copil. Autorul a fugit de la fața locului",  declarat Mihaela Gîrd, din cadrul biroului de presă al IPJ Dolj. Victimele au fost preluate de SMURD Dolj și duse la Spitalul Județean de Urgență Craiova.

Sursa foto: INFO TRAFIC CRAIOVA ȘI DOLJ

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.