Actualitate
Percheziții la persoane bănuite că au furat 330 de telefoane

Polițiștii au efectuat percheziții la adresele unor bărbați din județul Bistrița-Năsăud și București după ce aceștia au sustras dintr-o autoutilitară staționată în Orșova 330 de telefoane mobile.

Polițiștii municipiului Orșova, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Orșova, au efectuat cinci percheziții domicilare într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Bărbații de 30 de ani, respectiv 32 de ani, ar fi sustras dintr-o autoutilitară, ce se afla staționată, pe DN 6, în localitatea Orșova, 330 telefoane de mobile, în noaptea de 07-08 ianuarie. Prejudiciul cauzat prin activitatea infractională este de aproximativ 78.000 de euro. În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au indisponibilizat peste 9.000 de euro, 55.000 de lei și mai multe aparate de telefonie mobilă.

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.