Actualitate
Percheziții la un bărbat bănuit de contrabandă cu țigări

Poliţiştii au efectuat 4 percheziții domiciliare, în Băileşti şi Craiova, pentru documentarea activităţii unui bărbat, de 33 de ani, din Băileşti, bănuit de comiterea infracţiunii de contrabandă.  În urma perchezițiilor, au fost identificate 560 pachete ţigarete (11.200 ţigarete) şi documente ce pot constitui mijloace de probă în cursul procesului penal, care au fost ridicate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor.

În cursul zilei de ieri, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Dolj, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti, au efectuat 4 percheziții domiciliare, în Băileşti şi Craiova, pentru documentarea activităţii unui bărbat, de 33 de ani, din Băileşti, bănuit de comiterea infracţiunii de contrabandă.

Din cercetări, s-a stabilit faptul că bărbatul în cauză ar fi deţinut în vederea comercializării pachete de țigarete fără marcaje fiscale, fiind depistat în luna decembrie 2020, pe raza Municipiului Băileşti, în timp ce conducea un autoturism în care au fost găsite 250 de pachete de ţigarete provenite din contrabandă.

În urma perchezițiilor, au fost identificate 560 pachete ţigarete (11.200 ţigarete) şi documente ce pot constitui mijloace de probă în cursul procesului penal, care au fost ridicate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor.

Cercetările sunt continuate, urmând să fie dispuse măsuri legale.

La activități au participat și polițiști ai Serviciului Criminalistic Dolj.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.