Actualitate
Oltenia, sub cod galben de vânt

Administrația Națională de Meteorologie a emis marți, 5 mai, un cod galben de intensificări ale vântului și viscol. Avertizarea meteorologică este valabilă de mâine dimineață, de la ora 6 și până joi seara la ora 20, în aproape toată țara. 

Meteorologii anunță că în acest interval, vântul va sufla la munte chiar și cu 90-100 de km/h, iar la altitudini de peste 1700 de metri, temporar, va ninge, iar local va apărea viscolul. Vizibilitatea va fi redusă semnificativ. Nici Oltenia nu va scapa de vremea rea. Vântul va matura județele Mehedinți, Dolj, Olt și Teleorman, dar și sudul județelor Gorj și Vâlcea. Potrivit meteorologilor se vor înregistra intesificări ale vântului cu viteze la rafală cuprinse, în general, între 55 și 65 km/h. În Oltenia, codul galben va fi valabil mâine, între orele 12 si 20.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.