Actualitate
Olguța Vasilescu a anunțat că la Craiova vor fi construite un laborator de analize medicale și un centru de radioterapie

Ministrul Muncii și Justiției Sociale, Lia Olguța Vasilescu, a anunțat luni, la deschiderea anului universitar de la Universitatea de Medicină și Farmacie Craiova că Guvernul va asigura fondurile pentru construirea unui laborator de analize medicale și unui centru de radioterapie.

 

„Zilele acestea, împreună cu doamna prim ministru Dăncilă, am luat legătura cu autorităţile locale, am mai cerut nişte terenuri astfel încât să construim un laborator de analize medicale şi, de asemenea, să construim un centru de radioterapie pentru adulţi şi pentru copii. Sunt investiţii foarte aşteptate în această zonă”, a declarat Olguţa Vasilescu. 

Ministrul muncii a participat, alături de premierul Viorica Dăncilă, la festivitatea de deschidere a anului universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie Craiova. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.