Actualitate
Șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice implicat într-un accident de circulație

Ieri, 10.08.2017, în jurul orei 16:45, Poliția oraș Dăbuleni a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că, pe strada Henri Coandă din localitate, s-a produs un accident de circulație cu victime.

Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit, din primele cercetări, faptul că B.OVIDIU, 35 de ani, din orașul Dăbuleni, Dolj în timp ce conducea, pe str. Henri Coandă din localitate, o autoutilitară a efectuat un viraj la stânga, a pierdut controlul direcției, a lovit gardul împrejmuitor al unui imobil, a pătruns în curtea acestui imobilul unde a accidentat-o pe N.IOANA. Polițiștii doljeni l-au testat pe bărbatul de 35 de ani cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Dăbuleni unde i-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autoturism pe drumurile publice în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și vătămare corporală din culpă.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.