Actualitate
O tânără de 18 ani s-a spânzurat

O tânără de 18 ani, din Craiova, și-a pus capăt zilelor. Tânăra, care locuia împreună cu mama sa, s-a spânzurat de una dintre ușile apartamentului, iar oamenii legii spun că nu a fost gasit vreun bilet de adio sau alt tip de mesaj și fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs evenimentul. 

"Miercuri, 10 iunie, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că o tânără a fost găsită spânzurată în apartamentul unde aceasta locuia. Oameniil legii s-au deplasat la faţa locului, stabilind că este vorba despre o tânără de 18 ani, din Craiova.
În cauză a fost deschisă o anchetă pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul, fiind totodată dispusă efectuarea unei expertize medico-legale. Tânăra locuia doar cu mama. Mama acesteia a lipsit de la domiciliu mai multe ore, fiind la muncă, iar când a revenit a constatat că usa era inchisa pe interior. Ulterior s-a pătruns în apartament constatându-se ca tanara era spanzurată de una dintre usile apartamentului. Nu a fost gasit bilet sau alt tip de mesaj",au declarat reprezentanții IPJ Dolj. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.