Actualitate
O tânără a predat o geantă cu bani

O tânără de 18 ani, care a găsit o geantă de damă pe terasa restaurantului unde lucra, s-a prezentat la sediului poliției din Calafat, unde a predat-o. Oamenii legii au identificat persoana care o pierduse, o femeie din Slatina, care și-a recuperat astfel toate bunurile personale, respectiv suma de 190 de euro şi aproximativ 1.300 de lei și carduri bancare.

"Duminică, 23 iunie, la sediul Poliţiei Municipiului Calafat s-a prezentat o tânără de 18 ani, din localitate, care a adus la cunoştinţă poliţiştilor faptul că, la terasa restaurantului unde lucra, a găsit o geantă de damă. În geanta respectivă se afla suma de 190 de euro şi aproximativ 1.300 de lei, carduri bancare, precum şi alte bunuri personale. Poliţiştii au identificat persoana care pierduse geanta, o femeie de 32 de ani, din Slatina, care s-a prezentat la sediul poliţiei, recuperându-şi astfel bunurile şi constatând totodată faptul că nu îi lipseşte nimic din ceea ce avea în geantă. Apreciem în mod deosebit comportamentul de înaltă ţinută civică de care a dat dovadă tânăra din Calafat, decizia acesteia de a restitui bunurile găsite fiind un exemplu de omenie şi normalitate pentru mulţi dintre concetăţenii noştri", au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.