Actualitate
O nouă cursă de pe Aeroportul din Bănie: Craiova - Bruxelles (Belgia)

Reprezentanții Consiulului Județean Dolj au anunțat, în urmă cu doar câteva minute lansarea cursei Craiova - Bruxelles. 

Prima cursă va avea loc pe 15 decembrie 2018. Prețul unui bilet pornește de la 30 euro, dus-întors. Biletele s-au pus în vânzare la ora 12. Noua cursă va fi operată de două ori pe săptămână. "Suntem încrezători că noul serviciu care leagă Craiova de capitala belgiană va oferi o opțiune convenabilă și ieftină atât pentru călătorii în scop de afaceri, cât și pentru cei în scop recreativ. Astăzi anunțăm și alte 10 noi rute care vor începe la sfârșitul lunii octombrie și se vor adăuga celor peste 600 de rute deja disponibile clienților noștri. Vom continua să extindem rețeaua noastră și să oferim prețuri cu adevărat accesibile, precum și să stimulăm economia locală a comunităților pe care le deservim", a declarat Sorin Ratz, Head of Corporate Communications la Wizz Air.

Reprezentanții Consiliului Județean Dolj susțin că discuții despre această cursă s-au purtat de ceva timp. „Așteptăm de foarte mult timp această zi. Este vorba despre deschiderea unei noi rute directe, Craiova – Bruxelles. Este linia pe care ne-am dorit-o și am insistat pentru ea. Operarea pe această rută vine într-un moment foarte important, mai ales că de la 1 ianuarie, România preia președinția rotativă a Uniunii Europene”, a anunțat Ion Prioteasa, președintele Consiliului Județean Dolj. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.