Actualitate
O femeie dispărută, găsită de polițiști într-un canal

O femeie de 73 ani, care a plecat voluntar de la locuința sa, din Craiova  a fost găsită de polițiștii craioven într-un canal colector, ce separă cartierul Romanești, de cartierul Braniște. 

În continuarea activităţilor de căutare a femeii de 73 de ani, dispărută de la domiciliul său din Craiova,  în dimineaţa zilei de ieri, s-a constituit un colectiv format din lucrători din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale și Secției 2 Poliție Craiova fiind solicitat sprijinul pompierilor din cadrul ISU Oltenia pentru a draga canalul colector ce separă cartierul Romanești de cartierul Braniște. 
În urma căutărilor efectuate, la o distanță de circa 100 m în aval față de podul ce traversează canalul, a fost găsit şi scos din apă de către pompieri ISU, trupul unei femei, fiind astfel, din păcate, identificată persoana dispărută ieri de la domiciliu.
Trupul neînsufleţit al femeii a fost transportat la morgă în vederea efectuării unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.
În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluţie corespunzătoare prin unitatea de parchet competentă.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.