Actualitate
O familie își caută fiul dispărut de patru luni

O femeie de 48 ani, din comuna Maglavit, a sesizat polițiștii luni, 19 august, că fiul ei, în vârstă de 23 de ani, a plecat la Craiova și nu a mai revenit la domiciliu. Din verificările efectuate până în prezent, a rezultat faptul că acesta ar fi plecat de la domiciliu pentru a se angaja la o spălătorie. Semnalmente: 1,70 m înălțime, greutate 70 kg, păr scurt, ochi căprui, față ovală, constituție atletică. Nu se cunosc hainele cu care acesta era îmbrăcat la momentul plecării.

“Marți, 20 august, poliţişti din cadrul Secției 9 Poliție Cetate au fost sesizați de o femeie de 48 ani, din comuna Maglavit, cu privire la faptul că fiul său, Dulămea Cami Viorel, de 23 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu, în urmă cu circa patru luni, în Craiova și nu a mai revenit. Din verificările efectuate până în prezent, a rezultat faptul că acesta ar fi plecat de la domiciliu pentru a se angaja la o spălătorie, în Craiova. Semnalmente: 1,70 m înălțime, greutate 70 kg, păr scurt, ochi căprui, față ovală, constituție atletică. Nu se cunosc hainele cu care acesta era îmbrăcat la momentul plecării”, se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.