Actualitate
Nunta între minori din localitatea Coțofenii din Față s-a lăsat cu amenzi de 40.000 de lei

Ieri seară, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Melineşti - Postul de Poliţie Coţofenii din Faţă s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în spaţiul public a fost încărcat un material audio-video în care mai multe persoane nu respectă prevederile  legale în contextul pandemiei de Covid 19.
 

Poliţiştii au efectuat verificări stabilind faptul că persoanele în cauză, în ziua de 12 ianuarie a.c., în intervalul orar 12:00-15:00, au participat la un eveniment privat respectiv o logodnă, între doi minori de 12 şi 15 ani, care s-a desfăşurat la locuinţa unui bărbat de 33 de ani, din comuna Cotofenii din Faţă, cel în cauză fiind sancţionat de poliţişti în calitate de organizator al evenimentului cu amendă de 10.000 de lei conform Lg 55/2020.

 

În urma vizionării materialului audio-video au fost identificate 12 persoane care au fost sanctionate contravenţional cu amendă în valoare de 2500 de lei fiecare conform Legii 55/2020.
Valoarea totală a amenzilor aplicate de poliţişti este de 40.000 de lei.
Totodată, poliţiştii continuă verificările pentru identificarea tuturor persoanelor participante la eveniment în vederea sancţionării contravenţionale a acestora.

 

De asemenea, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin unitatea de parchet competentă.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.