Actualitate
Nu a acordat prioritate și a ajuns la spital

Două femei au ajuns la spital după ce una dintre ele, care conducea un autoturism pe strada Dealul Spirei, la intersecția cu strada Gheorghe Doja nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat de 59 de ani, din Craiova. În urma impactului, cele două autoturisme au mai lovit gardul unei locuințe, respectiv o altă mașină care era parcată în zonă.

O femeie de 35 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe strada Dealul Spirei, la intersecția cu strada Gheorghe Doja nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat de 59 de ani, din Craiova.
În urma impactului, cele două autoturisme au mai lovit gardul unei locuințe, respectiv o altă mașină care era parcată în zonă.
Au rezultat 2 victime, femeia de 35 de ani și o pasageră de 52 de ani, din autoturismul care circula pe strada Dealul Spirei, ambele au fost transportate la spital, fiind conștiente.
Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.