Actualitate
Noi cazuri de coronavirus în unitățile școlare din Dolj

Autoritățile au făcut publice noi date conform cărora un cadru didactic de la Școala Gimnazială Întorsura a fost confirmat cu virusul COVID 19. Astfel, s-a trecut la opțiunea de cursuri on-line cu un profesor diferit. La Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti” din Craiova este, de asemenea, alertă de Covid 19, în rândul profesorilor, o anchetă epidemiologică fiind în desfăşurare. 

CADRE DIDACTICE

Nr.Crt

Scoala

Nr. cazuri

1

Școala Gimnazială Întorsura

1 – clasa suspendată (on line cu alt cadru didactic)

2

Colegiul Național Frații Buzești Craiova

1 ancheta în curs

 

Reamintim că în săptamana 14 -20 spetembrie , în urma rezultatele probelor recoltate a rezultat că zece elevi de la șapte unităti școlare din Craiova  s-au infectat cu coronavirus. Dintre aceștia, doar cinci au frecventat colectivitatea. Cei mai mulți sunt de la Colegiul Național Frații Buzești din Craiova – 3. Potrivit autorităților doljene, alte șase cadre didactice de la șase școli din Dolj  au fost testate pozitv. În acest interval, profesorii nu au frecventat colectivitatea. De asemenea, nouă cazuri de coronavirus  sunt si la Colegiul Național Militar Tudor Vladimirescu.

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.