Actualitate
Motociclist accidentat de un șofer neatent

Un motociclist a fost lovit de un șofer neatent și a ajuns la spital, în urma unui accident ce a avut loc lângă Colegiul Naţional Carol I din Craiova, din cauza neacordării de prioritate. Motociclistul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, find conștient și cooperant. 

 

Poliţiştii din cadrul Biroului  Rutier Craiova  au fost sesizaţi cu privire la faptul că strada Ion Maiorescu din Craiova, a avut loc un accident rutier. La faţa locului s-au  deplasat poliţiştii care au stabilit că un autoturism condus de un tânăr de 24 ani, din comuna Desa,  a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă de un bărbat de 33 de ani, din Craiova.

În urma evenimentului rutier, motociclistul a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştient şi cooperant.

Conducătorul auto şi motociclistul au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind  negativ. 

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvarşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.