Actualitate
Minoră de 14 ani căutată de polițiști

Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Breasta au fost sesizați de un bărbat, de 39 de ani, despre faptul că fiica sa, Gheorghe Nicoleta Iuliana, de 14 ani, a plecat voluntar de la domiciliu său din Breasta și nu a mai revenit.

Gheorghe Nicoleta Iuliana a plecat de la domiciliu în noaptea de 17/18 mai a.c., având asupra sa un geamantan din pânză de culoare roșu cu negru, în care se aflau mai multe articole de îmbrăcăminte și suma de 300 lei.

 

Semnalmente: Înălțime 1,50 m, ochi căprui, păr lung, de culoare șaten, aproximativ 45 kg, fără semne particulare.

 

Nu se cunosc cu exactitate articolele vestimentare purtate de persoana în cauză, însă este posibil ca acesta să fie îmbrăcată în tricou, pantaloni tip jeans și încălțăminte sport.

 

Persoanele care dețin informații utile cu privire la persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112, sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.