Actualitate
Metoda pomana. O femeie de 83 de ani, victimă a hoților

O femeie de 83 de ani, din Craiova, a fost victima unui furt din locuință, după ce a permis accesul în casă a unor femei, care sub pretextul că vor să îi ofere de pomană, i-au sustras suma de 500 de lei. În urma cercetărilor, polițiștii au identificat persoanele care ar fi comis fapta respectivă, prejudiciul fiind recuperat și restituit persoanei vătămate.

Polițiștii s-au deplasat la locuința persoanei vătămate, care le-a povestit oamenilor legii că le-a permis accesul în locuință unor femei care doreau să îi ofere de pomană fructe și bani, iar acestea au profitat de neatenția sa, sustrăgându-i suma de 500 de lei.

Datele obținute de polițiști în urma cercetărilor desfășurate la fața locului au fost transmise și către celelalte echipaje de poliție aflate în teren, astfel, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat în trafic autoturismul cu care s-ar fi deplasat persoanele bănuite de comiterea faptei respective.

În continuare, la sediul secției au fost conduse pentru audieri patru persoane cu vârste cuprinse între 18 și 58 de ani, din localitățile București, Ploiești, Șima și Chiajna, două dintre acestea fiind femei cu semnalmente asemănătoare celor descrise de persoana vătămată.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că persoanele în cauză ar fi comis fapta respectivă, prejudiciul fiind recuperat și restituit persoanei vătămate.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.