Actualitate
UPDATE: Starea lui Aurică Beldeanu este stabilă. El rămâne internat. Cîrţu şi Cămătaru, alături de acesta la spital

Fostul component al Craiovei Maxima Aurică Beldeanu a ajuns în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova unde a fost preluat imediat de medici şi supus unor investigaţii complexe.

UPDATE: 19:44

“Pacientul a fost adus în unitatea de primiri urgenţe conştient, stabil hemodinamic şi respirator. A primit îngrijiri medicale în UPU, a făcut de asemenea investigaţii. În momentul acesta este internat în spitalul nostru pentru continuarea investigaţiilor. Alte detalii privind starea şi evoluţia pacientului nu pot să furnizez deoarece familia pacientului nu doreşte ca aceste informaţii să fie făcute publice”, a declarat Cristina Geormăneanu, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova. 

“Pacientul este stabil hemodinamic, conştient, este supus unor investigaţii medicale amănunţite, fiind solicitat efectuarea unui computer tomograf”, a declarat Cristina Geormăneanu, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova. După investigaţiile în UPU, Aurică Beldeanu va fi transferat pe secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova. Imediat după ce Aurică Beldeanu a fost adus la unitatea medicală, la spital şi-au făcut apariţia Sorin Cîrţu şi Rodion Cămătaru. Aceştia au aşteptat pe holul din Urgenţe veşti de la medici, fără a face comentarii despre starea de sănătate a amicului lor, Aurică Beldeanu.

Reamintim că lui Aurică Beldeanu i s-a făcut rău în momentul în care sicriul în care se află trupul neînsufleţit al prietenului său Ilie Balaci a fost scos din Biserica Sf. Ilie din Craiova, pentru ca acesta să fie dus la Stadionul Ion Oblemenco. El a fost transportat imediat cu ambulanţa la UPU Dolj. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.