Actualitate
Matematica nu i-a creat probleme lui Selly: „Mă aștept la o notă foarte mare”

Astăzi s-a derulat cea de-a doua probă a examenului de Bacalaureat. Reporterii LUPA și Oltenia TV au mers la Colegiul Național „Frații Buzești” pentru a lua pulsul elevilor. Andrei Șelaru, cunoscutul vlogger Selly, s-a numărat printre cei care au susținut proba la matematică.

Cei mai mulți dintre copii au ieșit veseli din sălile de examen, fiind de părere că subiectele de la probele de istorie și matematică au putut fi abordate cu succes. În vârstă de 19 ani, „Selly” a fost printre cei mai bine dispuși elevi din fața Colegiului Național „Frații Buzești”: „Subiectele au fost de dificultate medie. Am putut să abordez tot, mă aștept să iau o notă foarte mare. Nu au fost nici prea grele, nici prea ușoare. Eu mereu mă aștept la mai greu. Ne-am obișnuit să folosim măștile, astfel că nu a fost o problemă. Toate măsurile au fost bine puse la punct. Cred că e ultima dată când folosesc derivate și integrale în viață, dar mă bucur că am făcut 4 ani la Buzești. Am avut un colectiv super și profesori foarte buni. Sunt foarte mulți oameni cu mintea deschisă la acest liceu. Anumiți dascăli ne dădeau și lecții de viață, am eu o vorbă: degeaba știi să înmulțești sumele, dacă nu știi să înmulțești sumele, mă înțelegeți. Pandemia m-a ajutat să învăț, am stat mai mult în Craiova și de aceea am ajuns să învăț. După părerea mea, învățatul comentariilor este inutil, o prostie, nu te ajută cu nimic în viață. O să dau și la biologie, îmi place materia, numai cuvinte de laudă.”

 

Întrebat despre planurile de viitor, vloggerul a declarat că viitorul său este legat de București: „O să mă mut la București, chiar de pomâine. O să urmeze multe vloguri în această vară și vom lucra și la o nouă piesă 5GANG. Trebuie să luăm o decizie foarte importantă, să vedem dacă mai facem film de Crăciun. Filmările trebuiau să înceapă în august, dar am pus totul pe stop.”

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.