Actualitate
Măsuri de ordine publică la THE ARTIST AWARDS

 Efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor care vor fi prezenți la festivalul muzical “The Artist Awards. Spectacolul se desfășoară în perioada 11-12.10.2019 a.c., în Piața Mihai Viteazul din municipiul Craiova, județul Dolj în intervalul orar 17.00-23.00.  

Având în vedere faptul că la acest eveniment se estimează participarea unui public numeros, recomandările forțelor de ordine pentru participanți sunt următoarele: • să semnaleze forțelor de ordine publică orice comportament contrar normelor legale de conviețuire socială sau a bunelor moravuri; • părinții să supravegheze cu atenție sporită copiii; • să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale; • să evite consumul excesiv de băuturi alcoolice; • să evite implicarea în conflicte de orice natură; Acţiunea jandarmilor se va concentra pe îndrumarea cetăţenilor, protejarea participanților prevenirea şi aplanarea unor conflicte şi asigurarea ordinii și liniștii publice în raport cu importanţa evenimentului la care participă un public numeros. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.